Cz En

Facebook  Instagram  Linkedin  Youtube

Redukce zápachu

 

redukce zápachu COV

Mlžící systémy jsou účinné i při redukci zápachu jak tuhých, tak kapalných odpadů. Proces redukce zápachu zahrnuje atomizaci neutralizačních chemikálií (blokace vnímání zápachu), pohlcovače pachů (modifikují sloučeniny, které způsobují zápach), nebo zcela přírodní bio-neutralizátory, které změní přirozený rozklad a zabrání vzniku zápachu pomocí biologické degradace.

Činidla zápachu jsou zcela přírodní extrakty rostlinného původu (éterické oleje a podobné), nejedná se o parfémy nebo tzv. maskovací látky, ale výrobky, které zapáchající plyny absorbují a transformují je do biologicky odbouratelných nebo nezapáchajících sloučenin. Tyto produkty jsou šetrné k životnímu prostředí, netoxické, neznečišťující, nehořlavé, nekorozivní, biologicky odbouratelný. Skládají se ze sloučenin běžně používaných v potravinářském a kosmetickém průmyslu.

Redukce zápachu pomocí vodní mlhy se nejčastěji používá u chovu skotu, drůbeže, na skládkách ve spalovnách, venkovní skládky, v potravinářském průmyslu, papírenském průmyslu, u bioplynových stanic, sléváren, při výrobě barviv a hnojiv a spoustě dalších. Jediným efektivním způsobem, jak redukovat zápachy a zároveň redukovat prašnost na těchto provozech, je vytvořit celistvou stěnu z vodní mlhy a pomocí přimýchaných neutralizátorů tyto zápachy odbourávat.

dot